• Student

  Hei!

  Jeg vil bare takke for den utmerkede podcasten om kjøpsrett! Veldig lærerikt, omtrent som å ha en foreleser helt for seg selv. Jeg hadde behof for en oppfriskning på kjøpsretten, og dette var som å finne gull!

  Hvor sterkt kan jeg oppfordre deg til å fortsette dette ypperlige arbeidet? I mine øyne er utvikling som dette veldig viktig i “morgendagens undervisning” om jeg får kalle det det. Selv om universitetet er “fattig” for tiden, håper jeg du slår et slag for podcasts over hele fjøla i alle fag.

  Takk igjen 🙂

 • Takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg fortsetter med dette, og har planer om å gjøre dette for alle fag hvor jeg har noe å bidra med. Men som med alt annet, så tar det tid.

  Jeg kan ikke svare for resten av fakultetet i denne sammenhengen, bare gjøre mitt.