Referanser til medieklipp er flyttet

Seksjonene med referanser til medieklipp ble kortlivede. Det ble for mye som neppe hadde særlig interesse for andre enn meg selv. Så nå er dette flyttet til medieklipp.torvund.net, om noen skulle være interessert.

Jeg synes også at podcastene tar opp litt for mye plass på bloggen. Av hensyn til de som abonnerer på serien om pengekravsrett kommer jeg likevevel til å fullføre denne i dette formatet. Men fremtidige podcasts vil bli publisert med andre verktøy enn PodPress, og vil ikke bli en del av denne bloggen.

Print Friendly
  • Jeg synes forsåvidt det var fint med medieklipp, men er enig i at det kom litt mange i hovedbloggen. Men en egen RSS-feed gjør at dette kan dyttes der andre slik delte dokumenter er i min RSS-leser.

  • Jeg synes også at det er greit å ha dem, men alt på sitt sted ….