Stor honnør til Mads Gilbert og Erik Fosse

Jeg har dyp respekt og beundring for den innsatsen de to legene Mads Gilbert og Erik Fosse har gjort i Gaza. Med risiko for egne liv har de tatt seg inn i krigssonen og har stått på for å redde liv.

De to har også gjort en fantastisk innsats som øyenvitner til Israels grusomheter. Israel hadde åpenbart planlagt å gjennomføre sin nedslakting uten vestlige vitner til stede. Den mediestrategien har Mads Gilbert og Erik Fosse torpedert. Hør intervju med Erik Fosse her (VG).

Takk for at dere vil og tør, Mads Gilbert og Erik Fosse!

Print Friendly
  • De har gjort store ting, både som leger og mennesker, og avslørt ytterligere en tyrannisk okkupant.

  • Per Magne Johansen

    Stiller meg i rekken av nordmenn som er imponert og stolt av Gilberts og Fosses innsats. De er mennesker som ikke bare sitter i sofaen men som virkelig gjør noe for sine medmennesker. Samtidig flau over at noen trekker deres motiver i tvil og stiller seg tvilende til deres vitnesbyrd fra tragediene. Spesielt skuffet over noen toppolitikeres uttalelser.