Årets julekalender 2009 er på plass.

  • Da vil jeg anbefale Nøgne Ø helt til sist – men så er jeg fan også….

  • Jeg har ikke bestemt rekkefølgen ennå. Men Nøgne Ø blir i alle fall helge-øl. Kanskje passer det også å slutte det hele med Gledelig jul eller Underlig jul.

  • Agnete Schjønsby

    Er spent på hva du synes om Berentsens. Det er vårt lokalbryggeri i vårt andre hjem på Sørvest-landet, og produksjonsleder Ole Martin Solli (entusiast og diplombrygger fra Skandinavisk Bryggerhøjskole i København) er en veldig god venn. For dem er alle godord og priser NESTEN et problem, for de er så små at de ikke kan øke produksjonen noe særlig når slikt skjer. Men det er klart de er stolte!

  • Jeg synes det er spennende med de småbryggeriene som dukker opp, som Berentsen, Håndbryggeriet, Nøgne Ø, Smaa Vesen og andre. Det er fint at vi kommer bort fra at alt er Ringnes, Hansa eller Mack. Jeg ser at Berentsen har fått gode omtaler. Men jeg starter med de minst spennende, så Berentsen går ikke de første dagene i advent.

  • En god venn har gitt meg en flaske Ægir Julebrygg og Union Juleøl. Så nå blir to flasker industriøl kastet ut av julekalenderen til fordel for disse to. På avstand kan Union Juleøl regnes som et lokalt øl fra mitt hjemsted, selv om det sitter langt inne for en porsgrunnsgutt å gi noe fra Skien en slik status.

  • Jeg synes det er spennende med de småbryggeriene som dukker opp, som Berentsen, Håndbryggeriet, Nøgne Ø, Smaa Vesen og andre. Det er fint at vi kommer bort fra at alt er Ringnes, Hansa eller Mack. Jeg ser at Berentsen har fått gode omtaler. Men jeg starter med de minst spennende, så Berentsen går ikke de første dagene i advent.