Beatles-nedtur: Podcast er trukket

Gleden over Podcast-serien “Daglig Beatles” skulle vise seg å bli kortvarig. NRK har måttet trekke dette, fordi avtalene med FONO og IFPI ikke tillot dette. Og det var vel egentlig for godt til å være sant.

Disse avtalen tillater bare at man legger ut programmer som har vært sendt for inntil fire uker siden, og denne serien gikk i 2007. Som kjent er 2007 mer enn fire uker siden.

Når det gjelder mer opplysninger om dette viser jeg til nrkbeta.no.

Selv har jeg serien slik den opprinnelig ble podcastet, og har laget en spilleliste hvor musikken er på plass. (Supplert med originaler til coverlåter, innspillinger som Beatles lånte fra og ble inspirert av, osv). Så for meg betyr det egentlig ikke så mye. Men det var dumt at et så spennende prosjekt ikke lot seg realisere.