Redaktør Tomm Pentz Pedersen og andre drittsekker bak rattet

Redaktør i Fredrikstad-avisen “Demokraten” Tomm Pentz Pedersen skriver på lederplass “Breddesyklisme til de evige sykkelkjedemarker”. Han fremstår som bilbølle og drittsekk av verste sort. Slike folk bør lukes ut av trafikken og bli fotgjengere.

Sannsynligvis er han et av disse krypene som føler seg stor og sterk når han kryper inn i sin bensinslukende penisforlenger, og som lider av den absurde vrangforestilling at han er viktigere enn andre bare fordi han ikke klarer å bevege seg fore egen maskin. Men man er faktisk ikke en viktigere person som har krav på større plass i trafikken bare fordi han sleper rundt på et tonn metall og spyr ut eksos. Slik ser han på syklister:

“Monstersyklistene i sine tettsittende kondomdresser, ikledd sykkelsko med en integrert variant av fortidens rottefella-binding, hjelmer i alle farger med tilpassede hjelmtrekk som ikke skal ødelegge den minimale luftmotstanden franske forskerne har klart å tvinge inn i aerodynamiske plastformer og solbriller med antirefleks og vektløse titanstenger har rustet seg til krig mot bilistene, kampen skal vinnes på asfalt.”

Trangsynte eksosbøller som Tomm Pentz Pedersen skjønner åpenbart ikke at det er greit å kle seg hensiktsmessig. Skal man sykle, i alle fall om man skal sykle et stykke, så er sykkelklær best egnet. Akkurat som skiklær og skistøvler er best hvis man skal gå på ski. Om han skulle finne på å gå på ski så gjør han vel det i dress, slips, lakksko og løstsittende vidjebindinger.

Dette skriver bøllen Tomm Pentz Pedersen:

“Kjære innehavere av tettsittende sykkelkondomshortser, vi bilister vet det er ekstra stopping og vatt i skrittet, selv om stanga har blitt tykkere med årene har aluminiumen tatt over for stålet og det betyr svakere metall og bristeferdige sveiseskjøter.

Vi har fortsatt lydhornet inntakt og spylervæske på tanken som kan gi grusomme flekker på Oakley brillene, og etter hvert vil ultrafiolett lys sive inn på deres oppspilte pupiller.”

I avsnittet etter at han indirekte truer med å kjøre i stykker folks sykler med aluminiumsrammer, og direkte truer med å skremme syklister med horn og spylevæske, så presterer han å skrive dette:

“Vi har ennå ikke tapt kampen om alminnelig høflighet i trafikken, vi skal kjempe mot syklister som vrenger rett over rundkjøringene og kaster sykkelen kjapt til venstre i nærmeste fotgjengerfelt, selvfølgelig uten først å tilkjennegi hvilken manøver som skal gjøres.”

Tenk det. Den som vil tute ut og spyle ned syklister snakker om å kjempe for alminnelig høflighet! De har åpenbart sine egne definisjoner av hva som er “alminnelig høflighet” i avisen “Demokraten” Det er absurd. Men når han sier han skal opptre bøllete for å forsvare “alminnelig høflighet”, da er det full dekning for å si at Tomm Prentz Pedersen er bølle og idiot.

Bilbølle Tomm Prentz Pedersen erklærer krig mot syklister, og skriver:

“Vi skal som første delmål sloss for å fjerne kondomsyklister som, i sine egne landeveisritt og tempoetapper, plasserer seg med to og tre syklister i bredden, breddesyklisme skal overføres til de evige sykkelkjedemarker.”

Og som den bilidiot han er, så lever han i den villfarelse at kjørebaner bare er til for de store forurensere:

“Vi vil kjempe for at ordet sykkelstier skal bestå og bruk av disse pålegges med loven i hånd alle som ferdes på to hjul uten bensindreven assistanse.”

Det bør være åpenbart at syklister verken bør kjøpe eller annonsere i avis som på lederplass erklærer krig mot syklister. Hans e-postadresse er tomm-pentz.pedersen@demokraten.no , om noen skulle ha lyst til å fortelle hva de mener om slikt.