Frustrasjoner over nye IT-løsninger. Nytt økonomisystem

I 2020 veiledet jeg en masterstudent ved Universitetet i Bergen. Slike veiledningsoppdrag er ikke veldig godt betalt, så det er ikke noe jeg påtar meg for pengenes skyld. UiB hadde tatt i bruk nytt lønns- og personalsystem fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, som har nettadressen dfo.no. Fra 3. mai tar Universitetet i Oslo i bruk det samme systemet, noe som ble en påminnelse for meg. Det er ikke helt uvanlig at UiO er tregere enn UiB når det gjelder å ta i bruk slike løsninger. Nå er det visst, ikke overraskende, problemer med systemet, og UiB er visst litt nølende med å si at de egentlig har tatt det i bruk. Og jeg lurer på hvor mange nye direktorater, med dertilhørende direktører, vi egentlig trenger.

Jeg fikk på et tidspunkt, jeg har glemt om det var mot slutten av 2020 eller på begynnelsen av 2021, en epost fra en eller annen epostadresse @dfo.no, hvor det sto at jeg hadde en arbeidskontrakt til signering på en eller annen webadresse hos dfo.no. Det var ikke noe i den meldingen som sa hva slags arbeidskontrakt det gjaldt eller med hvem.

Det er elementær IT-sikkerhet at man ikke klikker på lenker til ukjente webadresser i epostmeldinger fra ukjente avsendere. Så jeg klikket selvfølgelig ikke på lenken i den meldingen. Jeg fikk nok noen påminnelser fra UiB senere, så jeg forsto hva dette gjaldt. Men det ble liggende. Skjemaer har aldri vært min sterkeste side — jeg har sikkert tapt en del penger gjennom årene ved ikke å sende inn slike. Men da vi fikk en rekke påminnelser om det, tenkte jeg at jeg fikk finne tilbake til denne arbeidskontrakten og sende den inn. Nå er det gjort. Jeg kommenterte det overfor saksbehandler ved UiB, som kunne fortelle at jeg ikke var den eneste som hadde reagert på denne måten. Det var ganske mange som ikke hadde klikket på den lenken.

Når man har laget et eget direktorat for forvaltning og økonomiforvaltning, burde de forstå at oppegående folk ikke klikker på lenker i meldinger fra ukjente avsendere, når det ikke er noen forklaring som identifiserer hva dette dreier seg om. Det er ganske utrolig at et direktorat av denne type sender ut slike meldinger.

UiB bruker en sigeringstjeneste fra Posten hvor man kan signere med BankID. Det er et problem at BankID brukes til stadig flere formål som tjenesten ikke ble utviklet for, men det spørsmålet lar jeg ligge. Etter å ha signert tok det ikke lang tid før det kom en epostmelding fra Posten om at jeg burde få meg Digipost. Det har jeg blitt oppfordret til mange ganger tidligere, og jeg har fortsatt ikke sett hva som måtte være poenget med det. Jeg kunne få den signerte arbeidskontrakten i Digipost. Jeg ser ikke poenget med det, men de kunne godt ha sendt den som vanlig epost, så kunne jeg ha arkivert den der jeg arkiverer oppdragsavtaler — jeg er faktisk flinkere til det enn til å sende inn skjemaer. Hva som skjer når jeg ikke oppretter Digipost, vet jeg ikke. Kanskje får jeg ikke den signerte avtalen. Hvis jeg bare får pengene, er det ikke så nøye med en avtale om noe få tusen kroner.

Jeg får en del meldinger sendt til Altinn.no. Der kommer selvfølgelig alt som gjelder skatt, men også det som gjelder registrering når man er næringsdrivende i et beskjedent omfang, og nabovarsler kommer i Altninn. Siden jeg allerede bruker Altinn til skattemelding (selvangivelse) og en del annen skatte- og avgiftsrapportering, er jeg innom der fra tid til annen, om enn ikke særlig ofte. Jeg pleier å få en epost fra Altinn som varsler om at nå har det kommet et nabovarsel, at skattemelding er klar til kontroll/utfylling, osv. Så da kan jeg logge meg inn og sjekke det.

Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har sagt at jeg vil bruke Altinn eller har tegnet noen form for abonnement. Jeg har bare tatt det i bruk. Det er ikke usannsynlig at jeg en gang tok det i bruk fordi det var en senere innleveringsfrist for næringsdrivende hvis man sendte inn selvangivelsen elektronisk og ikke på papir. Jeg har i alle fall brukt den tjenesten i noen år. Man kan sikkert mene mye om Altinn, men det skal jeg ikke gjøre nå.

Jeg har til nå ikke tatt i bruk det nye stystemet ved UiO, og jeg vet ikke om UiO også kommer til å bruke en signeringstjeneste fra Posten. Det er kanskje en del av systemet. Så da er det vel grunn til å frykte mye reklame for Digipost i tiden som kommer.

Det som for meg er uforståelig for meg er at en offentlig etat som Posen skal utviklet og aggressivt markedsføre en tjeneste som Digipost, når i alle fall mange av oss allerede bruker tjenesten Altinn fra en annen offenlig etat. Jeg har i alle fall ikke klart å se at jeg har noe behov for Digipost ved siden av vanlig epostadresse og Altinn. Jeg har en jobb-epost ved UiO, og jeg har flere private epostkonti, hvorav noen er dedikert til bestemte formål for å begrense mengden epost til min vanlige epostadresse. Og jeg har Altinn. Jeg kan ikke se at jeg har behov for Postens Digipost ved siden av dette.